Haarverlies oplossingen voor dames

Wij helpen je graag, Maak eenvoudig hieronder een keuze

Vrouwen kunnen in iedere levensfase te maken krijgen met haarverlies en haaruitval. Onze haarwerken voor dames zijn toe te passen bij dunner wordend haar, kale plekken en totale kaalheid.
Haarwerk dames - model met beginnende kaalheid

BIJ BEGINNENDE HAARUITVAL / KAALHEID

Een topper kan een geweldige oplossing zijn voor mensen met dunner wordend haar of haarverlies, omdat het direct een vollere look kan creëren.

Haarwerken voor dames - model met gevorderde haaruitval en kaalheid, natuurlijke uitstraling en comfortabele oplossingen

BIJ GEVORDERDE HAARUITVAL / KAALHEID

Onze collectie haartoevoegingen bevat de grootste selectie van luxe pruiken en haarstukken gemaakt van het mooiste haar. Ontdek het hier.

Model met totale kaalheid draagt een pruik, demonstratie van haarwerkopties voor dames

BIJ TOTALE
KAALHEID

Kies uit verschillende lengtes, kleuren en maten om je uiterlijk zoals je wilt te veranderen. Ontdek hier wat we voor jou kunnen betekenen.

Model met haarverlies door chemotherapie draagt een pruik, benadrukt comfort en esthetiek tijdens medische behandelingen

BIJ CHEMO/RADIO-
THERAPIE

Pruiken en haarstukken bieden een geweldige manier voor mensen die chemo/radiotherapie ondergaan om zich zelfverzekerd en mooi te voelen.

Women's Collection

Direct voller haar

we make people happy

Het maakt niet uit of je leven perfect is, zolang je haar dat maar is. Bij Wingens Haarwerken bieden we oplossingen voor mensen met haarproblemen sinds 1955. Wij streven naar perfectie, zelfs als het leven dat niet altijd is.

Logo van Haarmode Wingens
Kapper kamt zorgvuldig de haren van een vrouw die een pruik draagt, benadrukt professionele haarverzorging en styling

Hoe wij werken

Los van de kwaliteit die wij leveren vinden wij het belangrijk dat we een totaalpakket leveren. Daarom krijg je bij ons gratis nazorg: wasinstructies, oefenen op en afzetten, hoe het haar stylen en in model brengen.

Damesmodel draagt een blond pixie cut haarwerk van Wingens Haarwerken
Sale!

Model pixie

Er is niets mooier dan een korte, stijlvolle look die de contouren van de hals en jukbeenderen aanvult.

Afspraak maken

De salon is eenvoudig te bereiken met elke vorm van vervoer en daarbij kun je bij ons zowel met als zonder afspraak terecht. Doe dit anders eenvoudig online en klik op de afspraak maken button. Tot snel!

Elke look die je wilt

Wij kunnen elk kapsel dat je wenst creëren.

zorgverzekeraar

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Geen wachttijden

In een wereld waar tijd kostbaar is, vormen korte wachttijden een welkome verademing.

Beste kwaliteit gegarandeerd

100% authentieke Producten.

Haaruitval? Probeer de producten van Davines.

Bij Wingens haarwerken helpen we mensen met haarproblemen sinds 1955. Wij merken dat de Energizing lijn van Daviness zeer geschikt voor de behandeling van haaruitval of haarverlies.

Wij kunnen elk kapsel creëren dat je wilt

Kom langs en ontdek de eindeloze mogelijkheden die we bieden om elk kapsel te creëren dat je hartje begeert. Laat je haar de spiegel zijn van jouw unieke persoonlijkheid en stijl, en stap vol vertrouwen de wereld in met een kapsel waar je trots op kunt zijn.

Veelgestelde vragen

Wingens haarwerken heeft een lange geschiedenis in het leveren van haarwerken van hoge kwaliteit. Wij helpen mensen met haarproblemen sinds 1955.

Synthetisch haar wordt gemaakt van kunstmatige vezels, meestal van hoogwaardige synthetische materialen zoals polyester, nylon of acrylic. Deze vezels worden in fabrieken geproduceerd en hebben vaak voorgeprogrammeerde krullen, golven of textuur. Synthetisch haar is ontworpen om eruit te zien en aan te voelen als natuurlijk haar. Het heeft de eigenschap dat het zijn stijl behoudt, zelfs na het wassen, en vereist meestal minder onderhoud dan echt haar. Het is ook vaak lichter van gewicht en droogt sneller.

Echt haar, daarentegen, is afkomstig van menselijke donors. Het wordt verzameld, geselecteerd en verwerkt tot haarwerken. Echt haar kan afkomstig zijn van verschillende bronnen, zoals Aziatisch, Europees of Indiaas haar. Echt haar biedt de meest natuurlijke uitstraling en textuur omdat het echt menselijk haar is. Het kan worden gestyled, geknipt, gekleurd en behandeld op dezelfde manier als je eigen haar. Echt haar voelt ook vaak zachter en soepeler aan dan synthetisch haar.

Het kiezen tussen synthetisch haar en echt haar voor een haarwerk hangt af van je persoonlijke voorkeuren en behoeften. Synthetisch haar is vaak een meer betaalbare optie, vereist minder styling en is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een kant-en-klare stijl. Echt haar biedt daarentegen een hogere kwaliteit en veelzijdigheid, maar kan duurder zijn en vereist meer onderhoud om de kwaliteit en levensduur te behouden.

Als professionele haarwerkspecialist zullen we achterhalen wat het beste bij je past, rekening houdend met je levensstijl, budget en persoonlijke voorkeuren.

Het Wingens Haarwerkenconcept vertrekt vanuit het idee een breed assortiment haarwerkproducten aan te bieden die voor alle mensen betaalbaar zijn, en niet slechts voor enkelingen. Dit bereiken we door draagcomfort, kwaliteit, style en technische innovatie te combineren.

Je slaagt bij Wingens haarwerken nagenoeg altijd voor een prijs die je van de zorgverzekeraar terugkrijgt. Dit is voor een synthetische pruik ongeacht de ondergrond, inclusief intake, nazorg, en een uitstekende service. 

De kosten van een haarsysteem zijn afhankelijk van de grootte, lengte, dikte en kleur van het haar. Gemiddeld liggen de kosten van een echt haar pruik tussen de € 1.200,- en € 4.000,-. Wij bespreken de exacte kosten graag tijdens een adviesgesprek haarwerk.

Wil je weten hoeveel je vergoedt krijg van jouw verzekering? KLIK DAN HIER

In 2023 heeft u recht op een vergoeding vanuit de zorgverzekering als u helemaal of gedeeltelijk kaal bent als gevolg van een ziekte of behandeling, bijvoorbeeld chemotherapie.

De maximale basisvergoeding is 454,50 euro (2023). Het verplicht eigen risico is €385,-. 

Als het haarwerk duurder is, moet het verschil door de verzekerde zelf worden bijbetaald. Dit is dan de eigen bijdrage.

Voorwaarden
  • De patiënt/verzekerde is helemaal of gedeeltelijk kaal als gevolg van een ziekte of behandeling, bijvoorbeeld chemotherapie. Of er is sprake van kaalhoofdigheid bij vrouwen
  • U betaalt het verplichte eigen risico (jongeren tot 18 jaar uitgesloten) aan de zorgverzekeraar. Als u ook een vrijwillig eigen risico hebt, dien deze ook eerst te betalen voordat de zorgverzekeraar gaat vergoeden.

Wilt u weten hoeveel u vergoedt krijg van uw verzekering? KLIK DAN HIER

Met onze hoogwaardig haarsysteem kun je zonder zorgen genieten van een actieve levensstijl. Of je nu graag naar de sauna gaat, een verfrissende duik neemt in het zwembad, kilometers maakt op je fiets of jezelf uitdaagt met hardlopen, je haarwerk zal je niet in de weg zitten.

Met geavanceerde bevestigingsmethoden zoals lijm, tape of clips blijft je haarsysteem stevig op zijn plaats, zelfs tijdens intensieve activiteiten. Deze bevestigingsmethoden zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen zweet, water en trekkracht, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je favoriete bezigheden.

De levensduur van een haarsysteem kan variëren en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld het type haarsysteem, de kwaliteit van het haar, de bevestigingsmethode, de verzorging en het onderhoud, en hoe vaak je het draagt.

Over het algemeen kan een haarsysteem enkele maanden tot jaren meegaan voordat het moet worden vervangen. Het is belangrijk om te onthouden dat deze richtlijnen algemeen zijn en dat de levensduur van een haarsysteem kan variëren afhankelijk van individuele omstandigheden.

Vraag je een professionele haarstylist voor een advies op maat over de levensduur van het specifieke haarsysteem dat je gebruikt.

Met de haarsystemen van Wingens haarwerken ga je gewoon tussen de 4-6 weken naar de kapper.

Wij maken gebruik van verschillende bevestigingsmethodieken die flexibel of vast kunnen zijn. Kiest u voor een flexibele methode dan bevestigen we het haarsysteem met clips aan uw eigen haar of met medicinale tape op uw hoofdhuid. Wanneer u voor de vaste methode kiest, bevestigen wij het haarsysteem met medicinale lijm op uw hoofdhuid. Voor de vaste methode en voor bevestiging met medicinale tape wordt uw eigen haar onder het haarsysteem verwijderd.

Nee, een haarsysteem belemmerd niet de haargroei. Het materiaal is comfortabel en luchtdoorlatend. De natuurlijke haargroei wordt niet belemmerd.

Klaar om aan je haarwerk reis te beginnen?

Onze deskundige adviseurs zijn altijd beschikbaar om je te ondersteunen bij het bereiken van je droomhaar. Zij bieden persoonlijk en kosteloos advies om je een stap dichter bij jouw perfecte kapsel te brengen.